MyかわいいLife

Senaste inläggen

Av thilde - 12 september 2015 17:38


Haii!


Nu i helgen är det skördefest i Hajstorp. Var inte där igår, men jag och Pan åkte dit idag. Hitta massa söta och coola saker ^^

Köpte massa te5 påsar. Såg dock att jag köpt två nästan lika dana, hah. "" Men det ena var svart och det andra grönt, så det är ju ändå en stor skilnad på dom.

Sedan köpte jag även marknads choklad. Mmmm.. <3


                         


ANNONS
Av thilde - 10 september 2015 20:25


Haii!


Idag efter skolan och min pianolektion åkte jag till biblioteket och lånade nästa bok i den serie jag håller på att läsa. Den slutade riiiiktigt spännande, så kan inte vänta på att börja läsa. ^^ Annars nu på eftermiddagen, förutom att jag gick ut en sväng med Pan, så har jag pluggat Engleska och SO.

Nu tänkte jag kolla på OUAT och har lite Chai Latte samt någon omelett med fyllning jag sådär någorlunda bra slängde ihop (tog typ en halvtimme .-.)


 


ANNONS
Av thilde - 6 september 2015 18:00


Haii!


Idag hade min lillebror en fotbollsmatch i Skövde. Så vi passade på att handla lite när vi ändå var där. Var lite saker som jag inte hann med, tyvärr. Men det blev ändå en lyckad dag ^^

På H&M köpte jag en rutig kjol, har letat efter en liknande ett tag nu, och sedan två par knästrumpor, perfect nu till höst/vintern.  Investerade också i en ny sport BH, eftersom jag endast hade en här hemma som jag använde. Och sist men inte minst, ett baslack och Makeup brush cleanser från Kicks.


Nu tänkte jag försöka få tag på Pan och kanske gå en promenad. Sedan ska jag nog avslut helgen med en kopp te och ett avsnitt av någon serie. Värsta är väl att jag egentligen också måste gå igenom några glosor som vi har prov på nästa vecka. Men det är fortfarande helg, så kanske skjuter upp det och kämpar lite extra med det imorgon istället ""


             


Av thilde - 4 september 2015 14:24


Haii!


Sorry att det inte blivit något inlägg på hela veckan.Skolan har precis börjat dra igång på alvar och vi hade det första provet idag.
Eftersom det är 9:n, kommer jag fokusera en hel del på skolan under året. Sen har jag under veckan funderat en del kring gymnasiet, som vi ska välja i januari. Ena sekunden är jag säker, andra tvekar jag och tredje känns det som att jag inte har någon aning .-.
Ibland har det även känts som att jag måste blogga, istället för att jag för det för att jag tycker det är kul. Och framöver kommer jag strunt i att blogga om jag känner att det blir tvång.
Jag kommer självklart att skriva. Men mer som lite då och då c;
Har också funderinger på att göra om bloggen, rätt radikalt faktiskt. Det är inte så många som läser, så jag tänkte kanske göra den mer personlig, idk. Lite annat tema, lite andra kategorier och lite annan "klang" på det hela. Men nu menar jag inte att jag kommer ändra bloggen nästa vekca, utan inom en snar framtid.


Jaja.. Det var det. Nu ska jag och Pan åka upp till mostugan och plocka blåbär. Bye~ ^^Av thilde - 31 augusti 2015 16:07


Haii!


Då var det en ny vecka, ny skolvecka och ännu en gång ångt kvar till helgen t.t
Ska snart ta upp matteboken och räkna lite. Om jag ska in på tekniskt nästa år så räcker det nog inte med att bara vara bra. Jag måste vara bäst.

Men ska nog gå en promenad med Pan först~ c;


Pictures from the other dayy..

 

                 Av thilde - 30 augusti 2015 20:08


Haii!


Har målat mina naglar. Tycker faktiskt det blev riktigt sött   Kommer definitift pröva den här designen igen, men med någon annan färg en rosa.


Har precis duschat och tänkte göra en kopp te samt fixa något att äta nu 


           Av thilde - 28 augusti 2015 16:11


Haii!


I skolan har vi haft en såkallad lagdag. Vi har gått upp till sötåsen (ca 4 km), sen gjort samarbetsövningar där och gått under ytterligare några timmar och sedan gått tillbaka till skolan igen. Mina ben typ värker

Så när jag kom hem gjorde jag iordning en kopp chai latte och åt några kakor som jag och Pan bakade igår. Samt kollade på Vampire Knight. Det var jättelänge sedan jag kollade på ett avsnitt ""


Sitter just nu o kollar lite på saker jag ska önska mig när jag fyller år. Vilket är om mindre än en månad ^^


             


Av thilde - 26 augusti 2015 17:40


Haii!


I'm cryiing... ;-; Min nagel gick av. Det har varit ett hack rätt länge och förut ba ... o så gick den av. Så sitter och filar ner dom andra lite så det iaf ser någorlunda bra ut.

Eeeh.. Om den ändå skulle gå av så kunde den väl göra det nästa vecka .-. Då vi ska till skövde. För då skulle jag kunnat gå in på kicks och köpt lösnaglar så det iaf såg bättre ut. Uh.. Jaja.. dom växer ut igen, förr eller senare


  Haii~
Är en tjej i level 15. Intresserad av fashion, musik och japansk kultur. Hoppas du tycker min blogg är läsvärd ♥

Instagram: @KawaiiSpaceUnicorn

  

20 besvarade frågor

  

 

Följ MyかわいいLife med Blogkeen
Följ MyかわいいLife med Bloglovin'

        

Strawberry On Top Of Cupcake

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se